Известие

Collapse
No announcement yet.

Изоставен Суд или Спринт

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изоставен Суд или Спринт

Здравейте! За първи път пиша, защото се регистрирах скоро. Не съм имал никога Алфа Ромео или подобна кола, но съм автофен и не ми е безразлично за автомобилите от която и да е марка. От 2 години живея в София и забелязах на няколко пъти зад зала Фестивална (ул. Манастирска) един Суд (сив) или Спринт (не ги познавам много много), който седи мръсен, със спаднали гуми. Ако някой се интересува, може да отиде да разпита собственика и т.н. Може някой да се сдобие с този модел.
    Само да не е на някой колега, който го е оставил за проект и да ми се сърди сега, че му обиждам колата

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 17:20.

Comment

Това ли е колата?
      Явно преди 2 години е била в движение ...
      Attached Files
      '05 166 V6
      '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

Амии явно е друга, защото тази, дето аз я знам, е сива и наистина не е в движение или поне така изглежда. Тези дни ако имам работа в района, ще погледна пак и ще ви пиша.

Comment

И двете коли са на ентусиатс, който ги реставрира.
          И двете коли са в движение, въпреки вида им.

Дай Боже скоро да са в перфектен външен вид.
          Не се продават.

Ако пък толкоз има манияци на Спринт/Суд нека ми пишат едно лично.
          Ще ги уредя с по един.
          145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Заглавието на темата е подходящо за да попитам за едни
            Спринтове от Шумен.

Има ли някой, който да е чувал за сив Спринт в гр. Шумен?
            Човекът имал още един за части.

Трябва ми някакъв контакт с този човек.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

ще направя каквото мога знаеш ли горе долу къде се намира този човек
              Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Казаха ми, че преди няколко години го е продавал този Спринт и имало обява.
                Аз не помня такава кола обаче.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                X